sare

Rulouri cu scorțișoară din aluat pufos de iarnă

Rulouri cu scorțișoară din aluat pufos de iarnă

5 of 5

Încearcă să-ți imaginezi….. Te trezești dimineața, într-o zi leneșă de sâmbătă, deschizi ochii, adulmeci aerul… Pe sub uși, pe lângă pereți, se prelinge spre tine ceva nedeslușit, dar atât de...

Get Recipe

Aromat & sofisticat. Sparanghel verde cu ouă ”sunny”, un preparat de 5 stele

Aromat & sofisticat. Sparanghel verde cu ouă ”sunny”, un preparat de 5 stele

5 of 5

Prima dată când am gustat sparanghelul, în Germania, nu mi-a plăcut. Probabil că din pricina aromei sale distincte, care la acea vreme nu se asemuia cu nimic din ce mâncasem...

Get Recipe

Ouă umplute cu brânză cottage și roșii uscate la soare

Ouă umplute cu brânză cottage și roșii uscate la soare

5 of 5

După cum am spus-o și cu altă ocazie, îmi plac mult ouăle umplute. Din păcate, însă, dacă pe vremuri pate-ul din compoziție nu mă deranja deloc, acum caut mereu noi...

Get Recipe

Paste cu usturoi și piper negru

Paste cu usturoi și piper negru

5 of 5

Hmmm…S-ar putea ca rețeta aceasta să vi se pară cel puțin ciudată, în special din cauza piperului negru, care, proaspăt măcinat (haha era să scriu ”stors”) este unul dintre ingredientele...

Get Recipe

Savoare sărată: quiche cu telemea și roșii uscate la soare

Savoare sărată: quiche cu telemea și roșii uscate la soare

5 of 5 30 Minutes 6

Nu mai știu când am mâncat prima dată quiche, însă știu sigur că multă vreme mi-am dorit să încerc tarta aceasta sărată. Înainte chiar să am habar ce este de...

Get Recipe

Ou copt în avocado cu sos verde făcut în casă și poze din grădina noastră

Ou copt în avocado cu sos verde făcut în casă și poze din grădina noastră

5 of 5 25 Minutes

Verdele crud este culoarea pe care o poartă primăvara. Pentru că odată ce ne-am pus pe numărat babe, cu fiecare zi care trece suntem din ce în ce mai aproape...

Get Recipe

Simplitatea și deliciul absolut: hummus cu ardei copt

Simplitatea și deliciul absolut: hummus cu ardei copt

5 of 5 5 Minutes 1

Dacă ar fi să transpui în mâncare imaginea simplității sofisticate, atunci cu siguranță, ea ar putea împrumuta, fără îndoială, chipul hummusului. E incredibil cum, odată ce ai gustat din bobul...

Get Recipe

Supă picantă cu tăiței, de inspirație asiatică

Supă picantă cu tăiței, de inspirație asiatică

5 of 5 15 Minutes 2

Ador mâncarea asiatică. Și cel mai mult îmi place la ea faptul că e întru totul diferită de preparatele noastre, europene. Avem și noi bunătățile noastre. Nu poate spune nimeni...

Get Recipe

Dulciuri sofisticate. Mini tarte cu mere și coniac (în niciun caz) pentru Ziua Îndrăgostiților

Dulciuri sofisticate. Mini tarte cu mere și coniac (în niciun caz) pentru Ziua Îndrăgostiților

5 of 5 6

Da, știu prea bine. Nu prea am postat aici rețete de dulciuri. Și dacă stau să mă gândesc cred că pe blog, în afară de smoothie și de iaurtul grecesc...

Get Recipe

Light & Fast. Năut cajun, crocant

Light & Fast. Năut cajun, crocant

5 of 5

Nu știu dacă am mai spus asta, însă diavolul meu, cel care îmi dă târcoale când mi-e foame, mai ales, e…sărat. Dulciurile mă lasă rece în cea mai mare parte...

Get Recipe

Cremă de brânză cu ierburi mediteraneene - gust de vacanță în luna ianuarie

Cremă de brânză cu ierburi mediteraneene – gust de vacanță în luna ianuarie

5 of 5 5 Minutes 2

E ceva interesant la luna ianuarie și cred că, de am privi-o mai în detaliu, vom realiza că prima lună din an e aproape echivalentul primei zile din săptămână. Adică,...

Get Recipe

Frittata cu roşii, ardei şi Cheddar. Pe placul şoriceilor, dar mai ales al oamenilor

Frittata cu roşii, ardei şi Cheddar. Pe placul şoriceilor, dar mai ales al oamenilor

5 of 5

Ia să-l văd pe acela căruia nu-i plac ouăle! Eu una aş mânca în prostie, indiferent că vorbim despre ouă de prepeliţă, raţă, gâscă ori găină. Şi îmi pare foarte...

Get Recipe