Prânz

Ca o masă specifică miezului zilei sau perioadei de timp trecute uşor de orele amiezii, cel mai bun prânz este cel care conţine un singur fel de mâncare plus, eventual, desert, dar care nu trebuie să fie într-atât de bogat încât să nu ne lase să ne ridicăm de la masă.

Mini cartofi franțuzești - într-o variantă prietenă cu silueta

Mini cartofi franțuzești – într-o variantă prietenă cu silueta

5 of 5

Cartofii franțuzești nu sunt chiar cea mai bună alegere când vine vorba despre silueta proprietate personală. De vină, în acest sens sunt cartofii de care doamnele, domnișoarele (și domnii, pentru...

Get Recipe

Paste făcute în casă - o surpriză foarte plăcută

Paste făcute în casă – o surpriză foarte plăcută

5 of 5

„Trăieşti prea mult în interiorul tău”, mi-a spus cineva cu foarte mult timp în urmă. Pe atunci nu ştiam la ce se referă. Acum, însă, misterul a fost clarificat. În...

Get Recipe

Ardei copt cu brânză și pesmet :)

Ardei copt cu brânză și pesmet :)

5 of 5

Dacă vrei să mă lași fără putere, ia-mi tocurile. E interesant, dar cred că, din punctul ăsta de vedere mă aseamăn cumva cu Samson care își ținea puterea în păr....

Get Recipe

Bruschette cu roşii şi brânză plus un ingredient "secret"

Bruschette cu roşii şi brânză plus un ingredient „secret”

5 of 5

Când vine vorba de mâncare şi de preparatul ei, cred din tot sufletul că ingredientul „secret” este dragostea. Şi nu vorbesc aici de dragostea mamei care găteşte pentru copilul ei,...

Get Recipe

Supă de salvie şi usturoi - o poveste de dragoste provensală

Supă de salvie şi usturoi – o poveste de dragoste provensală

5 of 5

Tarhon, mentă (de două feluri), rozmarin, oregano, busuioc, cimbru de vară, cimbrişor, melisă, busuioc grecesc, levănţică sunt doar câteva dintre plantele aromatice pe care le cresc cu multă dragoste în...

Get Recipe

Nu arunca mâncarea! "Recicleaz-o" în stil asiatic: Orez prăjit din resturi

Nu arunca mâncarea! „Recicleaz-o” în stil asiatic: Orez prăjit din resturi

5 of 5

„Resturi” nu este cel mai frumos plural din limba română şi, deşi înseamnă acelaşi lucru, „leftovers” din engleză sună parcă de un milion de ori mai bine. Oricum ar fi,...

Get Recipe

Strapatsada ca în Grecia şi un sfat bun de la bătrâni

Strapatsada ca în Grecia şi un sfat bun de la bătrâni

5 of 5

Se spune că în greci nu poţi avea încredere nici când îţi fac daruri – o reminiscenţă a calului Troian. Când vine vorba despre greci, însă, eu am mare încredere...

Get Recipe

Fără artificii: Urechiușe (gălbiori) cu unt, usturoi parmezan - și pui

Fără artificii: Urechiușe (gălbiori) cu unt, usturoi parmezan – și pui

5 of 5

Azi m-a șocat să constat că micuța mea colecție de condimente nu mai e mică deloc, ci mai degrabă mijlocie spre mare. Dacă nu chiar uriașă. Pentru că numărul borcanelor,...

Get Recipe

Pui tailandez in lapte de cocos și muuult albastru de Mediterana

Pui tailandez in lapte de cocos și muuult albastru de Mediterana

5 of 5 30 Minutes

După ce ne-am bătut capul vreo două săpămâni (și ni l-am mai fi bătut încă vreo 3 dacă nu ne-ar fi prins finalul sezonului de reduceri la biletele de vacanță),...

Get Recipe

Quiche cu brânză şi harissa, gătită cu pasiune

Quiche cu brânză şi harissa, gătită cu pasiune

5 of 5 6

Dacă ar fi să privesc în mine cu toată sinceritatea, ar fi doar ca să constat că trăiesc cu pasiune fiecare clipă. Adică iubesc cu pasiune, urăsc cu pasiune, gătesc...

Get Recipe

Bucurii de mai: Sparanghel alb și o grădină...

Bucurii de mai: Sparanghel alb și o grădină…

5 of 5 12 Minutes

Am copilărit la bloc și îmi amintesc foarte bine cum săream coarda lângă bătătorul de covoare, jucam schenkel (după cum îi spunea jocului de elastic la noi, la Sibiu), flori,...

Get Recipe

Ciuperci cu brânză, în sos de roșii aromat cu salam spaniol

Ciuperci cu brânză, în sos de roșii aromat cu salam spaniol

5 of 5

Azi mi-am făcut cadou o rochie galbenă, înflorată. A fost, cred, modul meu de a celebra frumusețea unei zile perfecte. Pentru că o zi perfectă este o zi cu soare,...

Get Recipe