Cele mai noi articole din revistă

Bucătărie europeană

Aromat & sofisticat. Sparanghel verde cu ouă ”sunny”, un preparat de 5 stele

5/5 Afisari19.109

Prima dată când am gustat sparanghelul, în Germania, nu mi-a plăcut. Probabil că din pricina aromei sale distincte, care la acea vreme nu se asemuia cu nimic din ce mâncasem ...

Vezi rețeta

Adu extraordinarul la masa ta, cu o omletă cu lavandă și boboci de trandafir

5/5 Afisari14.831

Pentru că mi-am promis solemn să nu mai chiulesc de aici în halul în care am făcut-o în ultima vreme, m-am gândit să-mi spăl păcatele cu ceva cu totul și ...

Vezi rețeta

Omletă fină cu praz și feta

5/5 Afisari850

”Mmmmmmmmmm”… ”Wow!”… ”Minunat!”… ”Extraordinar” sunt exclamațiile pe care le vei primi, cu siguranță, de la toți cei care vor gusta această omletă preparată de tine. Nu vreau să mă laud. ...

Vezi rețeta

Galette cu mere infuzate în coniac

5/5 Afisari987

Recunosc. Îmi place plăcinta cu mere și cred că se întâmplă asta din pricina scorțișoarei pe care o ador. Cu toate acestea, însă, ingredientele și gustul pot fi atât de ...

Vezi rețeta

Fettucine cu ciuperci ”Oyster King”, smântână, tarhon și parmezan

5/5 Afisari1.737

Total diferite de celalalte ciuperci cu care suntem obișnuiți și care au picior subțire și pălărie mare, Oyster King sunt taman invers. Adică probabil că Mama Natură a băut ceva ...

Vezi rețeta

Piept de pui în sos alb de usturoi, salvie și lămâie

5/5 Afisari2.175

Deși mulți dintre noi erau ferm convinși că a venit primăvara, nu m-am lăsat înșelată de vremea bună de la mijloc de martie.  Și foarte bine am făcut că i-am ...

Vezi rețeta

Paste cu usturoi și piper negru

5/5 Afisari946

Hmmm…S-ar putea ca rețeta aceasta să vi se pară cel puțin ciudată, în special din cauza piperului negru, care, proaspăt măcinat (haha era să scriu ”stors”) este unul dintre ingredientele ...

Vezi rețeta

Lapte cu banane și puțin iaurt

5/5 2 Afisari1.045

Dacă te trezești cu o poftă nebună de a mânca ceva dulce sau bun dar ori nu ai pe-acasă prea multe dulciuri ori nu știi ce-ai vrea, ia în considerare ...

Vezi rețeta

Savoare de week-end. O felie de tartă cu brânză dulce și merișoare în coniac

5/5 8 Afisari769

Neagră ca noaptea și amară precum păcatul. Așa prefer să-mi beau cafeaua. Fără zahăr. Fără frișcă. Fără lapte. Fără alte adaosuri. Asta din pricină că-mi plac lucrurile simple. Sofisticate în ...

Vezi rețeta

Quiche de primăvară cu spanac, ceapă verde și telemea

5/5 30 Minute 6 Afisari1.190

Deși cu multă vreme în urmă mă întristam când vremea nu era așa cum aș fi vrut eu să fie, am realizat că nu există prostie mai mare decât să ...

Vezi rețeta

Savoare sărată: quiche cu telemea și roșii uscate la soare

5/5 30 Minute 6 Afisari871

Nu mai știu când am mâncat prima dată quiche, însă știu sigur că multă vreme mi-am dorit să încerc tarta aceasta sărată. Înainte chiar să am habar ce este de ...

Vezi rețeta

Ou copt în avocado cu sos verde făcut în casă și poze din grădina noastră

5/5 25 Minute Afisari1.772

Verdele crud este culoarea pe care o poartă primăvara. Pentru că odată ce ne-am pus pe numărat babe, cu fiecare zi care trece suntem din ce în ce mai aproape ...

Vezi rețeta

Promoții & Reduceri