Cele mai noi articole din revistă

Mediu

Gătește ca în America de Sud: Sopa Seca (supa uscată)

4.4/5 Afisari6.080

Nu-mi pasă de reguli și poveștile de genul ”Așa se face”, ”Așa e frumos”, ”Așa trebuie”, ”Așa face toată lumea”, ”Așa zic specialiștii” mă lasă rece. Cu alte cuvinte, dacă-mi ...

Vezi rețeta

Aromat & sofisticat. Sparanghel verde cu ouă ”sunny”, un preparat de 5 stele

5/5 Afisari9.857

Prima dată când am gustat sparanghelul, în Germania, nu mi-a plăcut. Probabil că din pricina aromei sale distincte, care la acea vreme nu se asemuia cu nimic din ce mâncasem ...

Vezi rețeta

Călătorește în Grecia cu trigoanele ”Spanakopita”

5/5 Afisari1.213

Unul dintre lucrurile care-mi plac cel mai mult la Grecia – și sunt sigură că cei care au fost pe-acolo îmi dau dreptate – e mâncarea. Nu știu grecii cum ...

Vezi rețeta

Galette cu mere infuzate în coniac

5/5 Afisari813

Recunosc. Îmi place plăcinta cu mere și cred că se întâmplă asta din pricina scorțișoarei pe care o ador. Cu toate acestea, însă, ingredientele și gustul pot fi atât de ...

Vezi rețeta

Fettucine cu ciuperci ”Oyster King”, smântână, tarhon și parmezan

5/5 Afisari1.407

Total diferite de celalalte ciuperci cu care suntem obișnuiți și care au picior subțire și pălărie mare, Oyster King sunt taman invers. Adică probabil că Mama Natură a băut ceva ...

Vezi rețeta

Piept de pui în sos alb de usturoi, salvie și lămâie

5/5 Afisari1.733

Deși mulți dintre noi erau ferm convinși că a venit primăvara, nu m-am lăsat înșelată de vremea bună de la mijloc de martie.  Și foarte bine am făcut că i-am ...

Vezi rețeta

Ouă ”en cocotte” cu ciuperci, iaurt grecesc, unt cu trufe, brânză de capră și cașcaval afumat

5/5 2 Afisari1.367

Zilele de luni nu sunt favoritele multora dintre noi. Pentru că eu tot timpul am fost invers decât majoritatea oamenilor normali întotdeauna mi-a plăcut prima zi din săptămână, problemele avându-le ...

Vezi rețeta

Galette cu zucchini, ardei capia, brânză brie și cottage

5/5 4 Afisari1.270

De origine franțuzească, galette este o plăcintă plată, dulce sau sărată, care nu are nevoie de o formă pentru a se coace bine-merci la cuptorul bine încins. Folosind același aluat ...

Vezi rețeta

Rețetă vegană (de post). Tofu tandoori cu paste, de inspirație indiană

5/5 20 Minute 4 Afisari1.254

Dacă ai decis să ții post, asta nu înseamnă că trebuie să te pedepsești mâncând alimente nesănătoase sau în combinații nefericite. Care vor ajunge, la finalul perioadei, să-ți facă rău. ...

Vezi rețeta

Ou copt în avocado cu sos verde făcut în casă și poze din grădina noastră

5/5 25 Minute Afisari1.572

Verdele crud este culoarea pe care o poartă primăvara. Pentru că odată ce ne-am pus pe numărat babe, cu fiecare zi care trece suntem din ce în ce mai aproape ...

Vezi rețeta

O altfel de pizza. Poți să-i reziști?

5/5 30 Minute 6 Afisari1.163

Pizza este una dintre cele mai comandate, gătite, degustate și savurate feluri de mâncare din lume. Nu știu ce au făcut italienii cu plăcinta lor plată, dar au reușit să ...

Vezi rețeta

Savoare dulce-acrișoară: mini prăjituri cu lămâie

5/5 30 Minute 12 Afisari680

Nu îmi plac dulciurile în mod deosebit. Și, mai ales, nu mă omor după prăjiturile sau cremele de ciocolată. Da, știu, sunt mulți îndrăgostiți de crema adâncă precum noaptea, însă ...

Vezi rețeta

Promoții & Reduceri