Mediu

Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu ulei de măsline

Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu ulei de măsline

5 of 5

Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe așa cum mi-l imaginam înainte să-l cunosc. Și mărturisesc că am fost surprinsă de întortocheala lui. De încovoiere. Dar, probabil...

Get Recipe

Sofisticat: Risotto cu șofran

Sofisticat: Risotto cu șofran

5 of 5

Pentru că n-o să mai mâncăm multă vreme în stilul COVID, adică în izolare, poate cineva își va dori să sărbătoarească acest moment. În acest sens, nimic nu pare mai...

Get Recipe

Bucură-te de un soare plin cu brânză și pastă de măsline

Bucură-te de un soare plin cu brânză și pastă de măsline

5 of 5

Da…știu…tuturor ne e dor de soare. Carantina în care stăm cuminți deja de aproape o lună ne-a cam văduvit de prezența lui caldă și binefăcătoare. Mai ales că în ultima...

Get Recipe

Focaccia cu roșii și dor de vară...

Focaccia cu roșii și dor de vară…

4.8 of 5

Vremea minunată din ultima vreme a venit pentru mine cu dor de vară. Cu alte cuvinte abia aștept să ne dea liber la ieșit din casă și să fug la...

Get Recipe

Tarta Evei pentru Adam: Galette cu mere infuzate în rom și zeamă de limetă

Tarta Evei pentru Adam: Galette cu mere infuzate în rom și zeamă de limetă

5 of 5

„Pffff….ce vis ciudat am avut azi noapte”, îi spune Eva lui Adam, dimineața, la cafea. ”Se făcea că un șarpe a venit la mine și mi-a șoptit să merg la...

Get Recipe

Mâncarea în vremea COVID: Banana bread – ca să nu arunci bananele

Mâncarea în vremea COVID: Banana bread – ca să nu arunci bananele

5 of 5

Indiferent că suntem în carantină sau că umblăm liberi prin oraș, că e vară, iarnă, primăvară sau toamnă, bananele nemâncate vor avea porniri sinucigașe. Adică, dacă le iei galbene și...

Get Recipe

Sofisticat: Risotto cu mazăre si vin alb

Sofisticat: Risotto cu mazăre si vin alb

5 of 5

Da…știu că acum par mare specialistă în risotto, dar tot ce se vede aici nu e decât foarte mult entuziasm. Adică primul risotto pe care l-am făcut în viața mea...

Get Recipe

Mâncarea în vremea COVID: Pâine cu drojdie făcută în casă

Mâncarea în vremea COVID: Pâine cu drojdie făcută în casă

5 of 5

”Să pot sta oricât acasă”, ”Să dorm până la 12”, ”Să nu trebuiască să ies din casă”, ”Să stau toată ziua în pat”, ”Să am cât mai mult timp liber”...

Get Recipe

Khatchapuri – bărcuțe georgiene cu ou și brânză

Khatchapuri – bărcuțe georgiene cu ou și brânză

5 of 5

Dacă găsești ceva drojdie într-un sertar sau la magazin, ai niște ouă la îndemână, brânză și câteva guri flămânde de hrănit, poți merge liniștit pe mâna georgienilor. Khatchapuri, un fel...

Get Recipe

Mâncarea in vremea COVID: Pâine cu bicarbonat, apă sau bere

Mâncarea in vremea COVID: Pâine cu bicarbonat, apă sau bere

4.8 of 5

Azi s-au împlinit două săptămâni de când stăm acasă. În ultimele 14 zile n-am ieșit decât de vreo trei ori și doar pentru a cumpăra mâncare. În astfel de momente...

Get Recipe

Banana bread cu nuci, stafide și prune uscate

Banana bread cu nuci, stafide și prune uscate

5 of 5

Nu se știe exact cine, cum și când a inventat ”Banana bread” (pâinea cu banane), dar e clar ca lumina zilei că rețeta s-a născut în America. Unii spun că...

Get Recipe

Gust de primăvară în toiul toamnei. Risotto cu sparanghel verde

Gust de primăvară în toiul toamnei. Risotto cu sparanghel verde

5 of 5

”Un fulg mirosul l-a trezit in miez de noapte, tocmai cand isi facea somnul de frumusete. cum altfel ar fi putut sa-si pastreze intacte membrele subtiri ca niste firicele de...

Get Recipe